Asociația Ioana Figan – Speranță și minune

Asociația Ioana Figan
Speranță și Minune

Asociația Ioana Figan – Speranță și Minune se naște din durere. O durere transformată în convingerea că putem să îi ajutăm pe alții în durere. O infecție dobândită în spital, condițiile precare ale unei secții de ATI și o comunicare extrem de deficitară cu personalul medical au produs o rețetă fatală. Am pierdut o fiică, o prietenă, un suflet cald și iubitor.
Asociația Ioana Figan – Speranță și Minune suntem noi. Noi toți, care am iubit-o și care îi construim moștenirea. Părinți,familie și prieteni, luptăm să dăm altora șansa pe care Ioana nu a avut-o.
Tragedia prin care am trecut ne face să considerăm că suntem la un moment zero al sistemului de sănatate public din România, un moment în care lipsa de empatie și comunicare dintre personalul medical și familia pacienților aflați în stare critică pot curma vieți omenești. Vrem să schimbăm asta.
Vrem să dăm o șansă reală la viață pacienților aflați la ATI și vrem să readucem iubirea, compasiunea și speranța în rândul celor care se luptă pentru viețile omenești.

Echipa noastra

Scroll to Top