Asociația Ioana Figan – Speranță și minune

Proiecte finalizate

Spital Mediaș

Ne bucuram nespus de mult că am putut fi alături de Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Mediaș.

Am fost întâmpinați cu bunătate și căldură în suflet și vrem să mulțumim întregii echipe pentru tot efortul și munca depusă ca această secție să se afle într-o condiție atât de bună.

Sperăm ca toți copiii care vor trece pragul Secției de Pediatrie să se poată bucura de jucăriile și hăinuțele donate.

Together for Alex

Alex, noi toti iti suntem alaturi! In urma actiunii noastre am reusit sa strangem 11400 lei, bani care au fost directionati spre familia ta.

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi! Incurajam toata comunitatea sighisoreana sa fie alaturi de familia lui Alexandru in aceste momente de cumpana. Impreuna contam!

Klawotte

Încă o dată am reușit să facem lucruri frumoase împreună. De această data, i-am avut alături pe membrii asociației Klawotte, care ne-au invitat în casa lor, pentru ca împreună să mai facem un mic pas spre refacerea sistemului de încălzire al secției de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sighișoara. Pe acestă cale, le mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat.

Datorită deschiderii de care au dat dovadă aceste mici comunități, am reusit să strângem suma de 3,800 lei. Aceste reușite ne dau încredere că o să ne atingem obiectivul.

Hainute si jucarii pentru spitalul de copii

Am strans primii 11000 lei din suma destinata refacerii sistemului de incalzire al Spitalului de Pediatrie Sighisoara si nu o sa ne oprim aici, pentru ca impreuna contam!

Hainute si jucarii pentru spitalul de copii
2

Va multumim mamici din Sighisoara pentru implicare, va multumim tuturor celor care ati donat jucarii pentru cauza noastra. Multumim Primariei Municipiului Sighisoara pentru sprijinul acordat. Simtim ca ceea ce facem are un impact real in comunitatea noastra iar asta ne face sa mergem mai departe.

Actiune de Craciun

Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun, colinde si voie buna!

Scroll to Top